Lansare de carte / 200.000, autor Andreea Liana Buzea


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Într-o perioadă dominată de proteste și mișcări civice în masă pentru a rezolva probleme cu care România se confruntă, persoana care a adus în România inițiativa de curățenie a naturii „Let’s Do It!” a ales să prezinte povestea din spatele celui mai amplu proiect de voluntariat din țara noastră.

În 2010, aproximativ 1.289 de români au pregătit prima ediție a acestui proiect masiv pe parcursul unui an de zile iar aproape 200.000 de români au ieșit din case în ziua oficială de curățenie.

Încă de atunci România a arătat că poate să se mobilizeze masiv pentru o cauză socială, în pofida neajunsurilor și a problemelor cu care se confruntă.

Lansarea va avea loc joi, 18 mai 2017, ora 19:00, în București, la Seneca AntiCafe (str. Arhitect Ion Mincu nr. 1, București).

Te invităm să o cunoști pe autoare, Liana (Andreea Liana Buzea) să afli câteva din situațiile prin care a trecut în timpul organizării primei ediții a acestui proiect, refuzurile, greșelile făcute, conflictele cu care s-a confruntat și mai ales modul în care o echipă întreagă a găsit soluții și a rezistat psihic și emoțional să ridice cea mai mare mobilizare eco socială din România.

La lansare vor vorbi alpinistul Alex Gavan, un susținător aprig al cauzelor de protecția mediului, blogger-ul Chinezu' (Cristian China Birta) și curatorul TEDxEroilor Vlad Gliga.

Partenerii evenimentului sunt:
AQUA Carpatica și Seneca AntiCafe
Cartea este recomandată de:
HotNews.ro, Revista CARIERE și Think Outside the Box

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
La finalul evenimentului va avea loc o sesiune de autografe.