Lansare NOSFE - UNCLE BENZ 25 Februarie 2018 Beraria H


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

NOSFE începe anul ȘATREI cu concertul de lansare al albumului său dublu, "UNCLE BENZ". Dezastrul se va produce, atât psihic cât și fizic, pe data de 25 februarie, în cea mai mare berărie din Europa, și anume Berăria H!

La eveniment vor fi prezenți artiștii cu care NOSFE a colaborat pe "UNCLE BENZ", printre care: Șatra B.E.N.Z., SHIFT, GOJIRA&PLANET H, NANE, GOLANI, ALINA EREMIA, DELIRIC și WHAT'S UP, dar și RUBY, artista cu care NOSFE a colaborat pe piesa "Condimente", al cărui videoclip a depășit 56 de mili de
vizualizări!

Dacă materialul Unchiului vi s-a părut inedit și îndrăzneț, dacă NOSFE vi se pare că este un unchi nepotrivit pentru nepoții lui, dacă vi se pare că nu are treabă cu ce predică, veniți să vă convingeți și live!

Sesiunea de poze after show, garantată de NOSFE ZILLA! Bless din partea lui UNCLE BENZ!

Biletele (30 lei) pot fi cumpărate:
- de la intrare in seara evenimentului
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-nosfe-concert-de-lansare-al-albumului-uncle-benz-32047/)
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru acest eveniment va exista o zonă fără mese în faţa scenei, aşadar poţi veni liniştit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găseşti unde să stai.

▶ Rezervările se fac la:

➡ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/nosfe
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro