Let's Brunch

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Ștefan cel Mare 1, Bucharest, Romania, 010576
Organizator:

Despre

Let’s brunch ...pentru dimineţile leneşe
Un ritual post breakfast - pre prânz, care poate fi prelungit lejer până la ora 16,00.
Brunch-ul este un adevarat rasfat intr-un weekend in care ai dormit mai mult sau dupa o saptamana plina. Sau pur si simplu brunch-ul este alegerea potrivita in orice situatie, în versiunea de bufet all you can eat.
De prepararea acestor delicatese gastronomice se ocupa Mihai, bucatarul nostru cu vasta experienta in arta culinara, care are grija sa adauge ingredientele secrete pentru a obtine acel gust delicios. El decide meniul ce urmeaza a fi servit la urmatorul brunch si are grija sa fie imbogatit cu noi si diverse preparate in fiecare saptamana.
Bistro Dorobanti este un local child-friendly cu un loc de joaca amenjat special pentru ei.
Ne bucuram sa fim impreuna in fiecare Sambata de la 11,00 la 16,00 la Brunch @ Bistro Dorobanti. Te asteptam cu drag pe tine, prietenii si familia ta!

Specificul acestui brunch va fi American Food. Scrambled egges cu bacon crocant, aripioare crispy, burgeri şi coaste american way, cartofi wedges şi porumb, clatite americane cu miere şi sirop de arţar, placinte cu mar şi gogoşi cu ciocolată si vanilie, sweet cider in retetele originale doar cu cateva adaptări... si cateva surprize... all you can eat la doar 35 lei. Rezerva-ti locul din timp!

Pentru a participa la Brunch este nevoie de o rezervare facuta prin telefon inca din cursul saptamanii (0784 202 432).