Let`s Do It, Romania! Județul Vaslui


Data și ora:
Gazdă:

Strada Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucharest, Romania

Despre

Voluntari din județul Vaslui, Let`s Do It, Again! Pe 24 septembrie, facem din nou curățenie în toata țara într-o singură zi!

Stim că îți era dor să-ți pui mănușile, să iei sacul și să faci dispărut un morman de deșeuri dintr-un loc drag ție din natură. Mulți dintre voi ne-ați scris în ultima vreme că v-ați dori să o facem din nou. Recunoaștem, și nouă ne era dor :).

Aşa că, pe 24 septembrie ne unim din nou forțele, pentru a cincea oară! De data aceasta, și Republica Moldova va face curățenie în aceeași zi cu noi, iar România susține echipa de organizare de la Chișinău.

▬▬▬▬▬▬▬

Începând cu 18 iulie, am dat start la cartare. Vom identifica mormanele de deșeuri cu ajutorul aplicației "Let`s Do It, Romania!", pe care te invităm să o descarci gratuit de aici: goo.gl/7nBZ7k, pentru iPhone, si de aici:goo.gl/o00Fco pentru Android. Poți folosi și varianta web a aplicației, la https://letsdoit.qualitance.com/ Dacă esti cartator harnic, poți câștiga premii eco si cool, în valoare totală de 5.000 de euro: biciclete, trotinete, încărcătoare solare și ghiozdane solare.
Tot prin intermediul aplicației te poți înscrie la Ziua de Curatenie Națională.

În aplicație, toate mormanele raportate de la 1 iulie au un status special care indică faptul că pot fi alocate. Asta înseamnă că îți poți alege mormanul cu deșeuri pe care îl vei curăța pe 24 septembrie. De asemenea, îți poți crea o echipă alături de care să cureți respectivul morman în Ziua de Curățenie Națională. Așadar, convinge-ți familia și prietenii să ți se alăture în lupta împotriva deșeurilor și alegeți locul pe care vreți să-l ecologizați.

▬▬▬▬▬▬▬

Pentru mai multe detalii legate de Ziua de Curățenie Națională din județul Vaslui, ne puteți scrie pe vaslui@letsdoitromania.ro.

Proiectul este susținut de Guvernul României, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor și Kaufland România.

Ia-ți familia și prietenii și hai la curățenie!

Let`s Do It, Again!