Let's Get Lost

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

În răcoarea grădinii cu lampadare şi iederă suspendate, la adăpost de toropeala oraşului, vocalista Cătălina Beta şi chitaristul Ciprian Pop vă invită să vă pierdeţi în mirajul armoniilor de jazz, marți, pe 16 august, de la ora 20,30.

Proiectul care marchează reîntâlnirea celor doi din această vară include piese standard jazz ca „Let’s Get Lost”, „I’m In The Mood For Love”, „Exactly Like You”, "On The Sunny Side of the Street" şi alte piese scrise de Jimmy McHugh şi alţi compozitori, piese lansate în muzicalurile anilor ’40 şi devenite hituri.

Jimmy McHugh a fost unul dintre cei mai prolifici compozitori americani de la începutul secolului trecut. Din 1920 până in 1950, în asociere cu alţi compozitori cunoscuţi, el a scris peste 500 de cântece făcute celebre de artişti ca Frank Sinatra, Judy Garland, Billie Holiday, Nina Simone, Chet Baker, Dinah Washington, Peggy Lee şi Ella Fitzgerald.

***

Cătălina Beta
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracă în catifea", revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Deşi câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă, după ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti iar în octombrie 2012 decide să revină la vocaţia ei şi să se dedice exclusiv muzicii.

Mai multe: https://www.facebook.com/Catalina.Beta/

Ciprian Pop
Chitaristul Ciprian Pop, absolvent al Universităţii de Muzică Bucureşti, un tânăr şi talentat acompaniator şi armonist, este un chitarist apreciat şi solicitat în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu muzicieni cunoscuţi ai scenei de jazz româneşti, cum sunt: Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion etc.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Alte sugestii

19 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente