Live National w. Zavera


Data și ora:
Gazdă:

Lipscani 30 - 34, Bucharest, Romania, 030036

Despre

Pe 1 decembrie sărbătorim ziua națională a României cu fanfară și paradă în București, iar pe 2 vă așteptăm la un #SuperParty alături de invitații noștri speciali: Trupa Zavera! Ne petrecem în #BelugaMC pe ritmuri românești :)
Submarinul nostru are o singură destinație pe 2 Decembrie -> România!

Vă așteptăm de la 10PM alături de DJ-ul nostru, iar dupa miezul nopții pe scenă vor urca talentații de la #Zavera!
Intrarea libera.
Rezervări: 0752 52 53 53
www.belugamc.ro
___________________________________
Noi, trupa Zavera, facem un show de inspirație etno cu accente pop-rock, care își propune să aducă valorile folclorului românesc și balcanic mai aproape de publicul tânăr, prin trezirea spiritului patriotic, autentic românesc, cu un show plin de energie, interactiv, cu șlagăre de inspirație folclorică, puse în cheie rock dar și hituri internaționale translatate într-un sound molipsitor, balcanic. Cu un prim album in pregătire, trupa Zavera a concertat în toate zonele istorice ale României.

Componenta Trupa:
FALAVI IONESCU – VOCE, CLAPE
MARLENE IONESCU - VOCE
RALUCA RĂDUCANU – VIOARĂ, VOCE
BOGDAN PETRE – SAXOFON
IONUȚ FLEANCU – TOBE
GABRIEL SUCEA – CHITARĂ
SIMION VASILE – BASS
CRISTIAN COSTACHE – TROMBON
MARIAN MIHAI – CLAPE
___________________________________
Beluga Music & Cocktails a creat o noua definitie a vietii de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locatiei completat cu artisti de renume, pozitioneaza BelugaMC ca una din cele mai bune destinatii ale orasului ce prinde viata o data cu venirea weekend-ului.

De la deschidere pana in prezent, numerosi artisti, DJs si trupe de cover, au colorat noptile tinerilor prin concerte live de exceptie. Cei care iubesc viata de noapte, deja stiu ce se gaseste pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sala de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri!

Cu o capacitate de 425 m2, dispune de 4 zone VIP, 2 zone standard si 2 baruri. Aranjarea celor 20 de mese pozitionate langa scena poate fi modificata in functie de cerinte sau de evenimente. Beluga MC poate gazdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane / dintre care 300 persoane pot sa rezerve loc la mese/canapele/bar.

Promitem destinatii spectaculoase si experiente memorabile. Submarinul nostru are o singura misiune – mii de kilometri de distractie chiar in inima Bucurestiului.

Weekend inseamna Beluga Music & Cocktails.