Live Session at Serendipity cu Cristiana Radu si Mircea Pavilcu

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Va invitam intr-o calatorie muzicala, in care va veti reintalni cu stilurile pop, jazz si R&B. Ascultam cele mai cunoscute piese de la Ella Fizgerald si Natalie Cole pana la Michael Jackson si Beyonce.

Cele doua gazde, Cristiana Radu si Mircea Pavilcu, va invita la primul lor concert in aceasta formula, unde va veti bucura de o imbinare unica a celor trei stiluri care au creat cele mai mari hituri din instoria muzicii internationale.

Cristiana Radu abordeaza genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor 20’, jazz standard si swing al anilor 30’ pana la muzica braziliana de jazz si muzica Micului Paris.

Violonist in principal si pianist in secundar, Mircea Pavilcu a aprofundat teoria si armonia muzicala, pana la master inclusiv, la conservatorul UNMBucuresti.
Mircea Pavilcu are auz absolut si studiaza muzica de la 4 ani. A colaborat in productii si evenimente cu artisti de renume national, avand experiente din: evenimente, studio-sessions, teatru, folclor, orchestra clasica, cor, jazz/big-band

Voce: Cristiana Radu
Pian: Mircea Pavilcu

***
Participarea la concert se face numai pe baza de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.