Love is madness- Teatru 2 în 1


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Luna aceasta, dragostea o ia puțin razna! Cum putem sărbători iubirea altfel decât ducând-o în extrem, întorcând-o pe toate părțile, urlând, plângând, râzând, dar mai ales simțind?

FF Theatre servește publicului duminică, 25 februarie, un cocktail special de dragoste și nebunie, punând în scenă două piese pline de sentiment și haos: Cum se duce totul dracu’ și Ce vine după.
Vino să vezi o poveste nebună, nebună de tot, din primul până în ultimul moment.

Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… De abia aici începe să se scrie de fapt povestea noastră. Cum se duce totul dracu când noi nu e de ajuns, când tu sau eu pretinde dominație și dragostea ajunge pe un loc secund față de orgoliu?
Iar apoi? Ce vine după o despărțire cruntă? Se deschide tărâmul tuturor posibilităților, căci nimic nu pare interzis sau suficient de nebunesc când vine vorba de războiul dintre sexe. Căsătoria cu un animal, cu o planta sau cu tine însuți pare cea mai bună soluție atunci când cel pe care îl credeai sufletul tău pereche te-a dezamăgit și vrei să te răzbuni.

Love is madness- Teatru 2 în 1 este despre mine și despre tine, despre iubire, sex, pisici, orgolii și explozii. Unde va duce toată această nebunie?

Durată: Part 1 - 1 h / Pauză - 30 min / Part 2 – 1 h
Rezervări: 0726 887 728