Loving You

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 19 martie, de la ora 20,30 Ambra vă invită la Serendipity pentru un concert plin de vervă, cu coveruri despre iubire, moderne şi clasice, într-o interpretare ce va atinge toate inimile.

Ambra este absolventă a Facultaţii de Litere şi cântă de la vârsta de 12 ani cu pasiune şi cu dorinţa de a mângâia sufletele oamenilor cu sunete armonioase şi pline de încântare.

Pentru un “preview” muzical vă invităm să accesaţi câteva înregistrări pe canalul ei de Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCNe4_o16CUy6kSsYXAPd8jQ

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20.00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim ceaiuri, cafele şi bunătăţi ale ceainăriei până la ora 20.30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artistă.