Lumea basmelor - Tinerete fara batranete si viata fara de moarte


Data și ora:
Gazdă:

Strada Jandarmeriei 14A, București, Romania

Despre

CALATORIE IN LUMEA BASMELOR
(evenimente sustinute in limba romana)

Incepand cu 27 ianuarie, lansam o serie de 5 evenimente, realizate in parteneriat cu Editura Nemi - Cărți pentru copii - http://nemi.ro/, adresate copiilor cu varste intre 5 si 8 ani.
Durata: 1h30min

Ii invitam pe cei mici sa asculte pasaje din aceste basme minunate, citite cu drag de oameni mari. Dupa 30 minute de lectura, copiii sunt invitati la un atelier de pictura si/sau desen, atelier coordonat de ilustratorul cartii respective.

O experienta inedita, de educatie si cultura, purtand mesaje motivationale puternice, care sa ii ghideze pe copii in viata.

PROGRAM (ora 18:00, Stejarii Ballroom, Sala IV):
• 27 ianuarie - Muzicantii din Bremen
• 17 februarie - Aladin si lampa fermecata
• 24 februarie - Tinerete fara batranete si viata fara de moarte
• 17 martie - Ursul pacalit de vulpe
• 7 aprilie - Sarea in bucate

Inscrieri la Concierge.

Colecția se lansează cu cinci basme populare și culte, atât din folclorul internațional: Muzicanții din Bremen, de Frații Grimm (Ilustrații de Adriana Oprița-Gheorghe), Aladin și lampa fermecată, din O mie și una de nopți (Ilustrații Marina Plantus), cât și din folclorul românesc: Sarea în bucate, de Petre Ispirescu (Ilustrații de Alexia Udriște), Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă (Ilustrații Alexandru Ciubotariu), Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, de Petre Ispirescu (Ilustrații Bianca Spătariu).

NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira ce își propune, prin selecția titlurilor, să îndeplinească dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe. Pornim de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, motiv pentru care linia noastră editorială va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educație, aventură, umor, imaginație sau cunoaștere. Un copil care citește din plăcere va deveni un adult care citește din obișnuință.

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente