Luna Patrata / Alina Manole / Cvartet / Concert


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei nr.21-23, Bucharest, Romania, 7000
Organizator:

Despre

Până acum, anul 2017 i-a adus Alinei Manole festivaluri, concerte standard sau sub forma spectacolului Joia Păcătoșilor. Concerte mari, din acelea care durează cât să fie satisfăcut gustul tuturor păcătoșilor, au fost puține însă, așa că pe 1 noiembrie se încearcă o reparație ... morală sub forma unei întâlniri muzicale prelungite. :)
Cântece proaspete, deja cunoscute din ultimele apariții, premiere muzicale sau piese deja cântate vers cu vers de public își vor face loc în playlistul serii. Alina va fi însoțită pe scenă de 3 muzicieni minunați: Raul Kusak, Dan Nicolau si Adi Tetrade și, împreună, cei 4 vor fi responsabili de fiecare latură a Lunii.
Locul întâlnirii este cunoscut publicului Lunii Pătrate de la aniversarea de 8 ani a planetei muzicale, din luna martie: Spice Club, Calea Victoriei, București.
Ora de la care încep mărturisirile ironice, amuzate sau înțelepte despre dragostea reală este 20:00 (la nevoie, cu sfertul academic de rigoare).
Accesul se face pe bază de bilet (35 lei) ce poate fi cumpărat la intrare, dar rezervarea de loc trebuie făcută înainte, prin telefon, la numerele 021.312. 01.36 sau 0766.260.390. Nu sunați însă foarte dimineață! :)