Madame Cocina II ☆ Midii & Vin Alb


Data și ora:
Gazdă:

Strada Banul Antonache, București, Romania
Organizator:

Despre

Călătoriile senzoriale printre gusturi şi arome continuă la Madame Pogany - El Puerto Iberico.

Pentru vinerea aceasta, propunem un eveniment rafinat şi plin de savoare.

Midiile proaspete sunt la mare căutare şi de către bucătari, dar mai ales de către gurmanzi, şi sunt perfect potrivite asprimii sau blândeţii unui vin alb în pahar.
Aduse din porturi spaniole, midiile îţi vor fi servite ca o experienţă culinară extraordinară, în locul unei simple cine.

Chef Marcos Antonio Cano Ruiz se adresează gurmanzilor de toate vârstele, aşa că dacă vrei să gusti ce bunătăţi ţi-a pregătit şi să te familiarizezi cu bucătăria spaniolă, îţi sugerăm să-ţi surprinzi prietenii cu o invitaţie la această degustare.

☆ Midii (800g) + 1 sticlă vin ☆ 75 ron ☆
La alegere:
Midii în sos de vin
Midii în sos de roşii picant
Midii în sos de usturoi alb

Rezervări: 0735 091 532 / 0724 582 724

☆ Ne dorim să dăm o unicitate acestor evenimente, prin alăturarea de băuturi specifice cu preparate spaniole, mereu proaspete și savuroase.
Întreaga filosofie a bucătăriei noastre se bazează pe prospețime și pe un amestec de gusturi ce nu se regăsește în niciun alt local din București.
Invităm alături de noi pe toți cei care apreciază mâncărurile deosebite pentru o seară ce sperăm să fie memorabilă și, în același timp, să se repete cât de des se poate.
Restaurantul El Puerto Iberico este deschis pe strada Banu Antonache 40-44. Meniul conține o largă paletă de fantezii culinare ☆