Magic and Comedy Paul Lungu si Adi Bobo la The Temple Social Pub


Data și ora:
Gazdă:

Bld. Marasesti nr. 71-73, Bucharest, Romania, 040256

Despre

Va asteptam Duminica, 05 Martie, la un spectacol super mega fun cu Magie si Stand-Up Comedy, alaturi de Paul Lungu si Adi Bobo!

Aproape Castigatori este un spectacol variat, suprinzator si mai ales amuzant. Adi Bobo si Paul Lungu au facut senzatie la iUmor unde aproape au castigat dar nu chiar... asa ca au decis in schimb sa plece prin tara si sa uimeasca spectatorii live intr-un spectacol senzatoinal de Stand up comedy si Magie"

Adi Bobo a susţinut spectacole în toată ţara şi nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani! Este energic şi pătimaş în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavârşit care te va cuceri cu naturaleţea sa pe scenă! Pe langa succesul sau de la iUmor Adi mai este castigator si premiat la numeroase festivaluri nationale de comedie.

Paul Lungu este un magician inedit, comic şi original, multiplu premiat international cu mii de spectacole la activ. Prestaţiile sale l-au adus la un pas de marele premiu în emisiunea iUmor, iar canalul său de YouTube TOP OPT, primeşte sute de mii de vizualizări săptămânal! Stilul, atitudinea si experienţa în divertisment, îl fac unul dintre cei mai captivanţi entertaineri romani!

Locul distractiei: The Temple Social Pub (Bvd. Marasesti 71-73)
Locuri pentru distractie la nr. de tel.: 0799 730 730
Intrare: 25 Ron (include o bere din partea casei)
Va asteptam!