Magnets Duo

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Dan Mitrofan si Catalin Milea va asteapta miercuri, 9 noiembrie, la Serendipity pentru o seara speciala de jazz.
Chitaristul Dan Mitrofan si saxofonistul Catalin Milea canta impreuna de mai bine de doi ani, timp in care au experimentat diferite idei si contexte muzicale.

Intr-o dupa amiaza au mers intr-un studio si au inregistrat un material complet ce graviteaza intre jazz modern, muzici alternative si momente de muzica improvizata. Si pentru ca magnetismul, magia si chimia ne-farmazonica s-a intamplat si la inregistrari, cei doi muzicieni s-au decis sa puna aceste piese pe un album, pe care sa il poata asculta toti cei care doresc sa auda jazz romanesc actual.

Cele 9 piese ce urmeaza a fi incluse pe albumul numit “Evocative” evoca momente intense sau aparent nesemnificative din viata lor si incearca sa transpuna muzical impresia lasata de aceste experiente traite intr-un anumit context fizic, emotional, cronologic, cardinal. Prin asociere sinestezica acea stare, frame of mind, apare ca esenta, mostra, ca un parfum, o imagine cu capacitatea de a evoca sau creea noi amintiri, devine un portal temporal.

Pot fi de folos cateva cuvinte pentru a sugera ceva din atmosfera muzicii Magnets Duo: lumina, sublim-sub limba, iubire mono-duala-triviala, stari-cadre, ubicuitate, teme pop/muzica usoara, dar va asiguram ca sunteti undeva in zona experimentala, cu un procent de maximum 20% distructiv; va puteti gandi la solemnitatea unui templu in care neofitii mai au si nevoi de lipse mici.

***
Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic intre orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugamintea sa includa un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.