Make me to Church


Data și ora:
Gazdă:

Calea Plevnei 61, București, Romania
Organizator:

Despre

De ce mergem noi la Silver Church în seara de sâmbătă? De ce petrecem noi serile, în general?

Istoric vorbind, luând-o așa de la începuturile civilizației noastre, noi oamenii am pornit prin viață ca niște vânători și niște strângători de provizii (de obicei mâncare și băutură, nu neapărat alcool, poate că mergea o cafea două pentru energie, dar așa ceva încă nu se inventase atunci, ceva mai fermentat nici nu încăpea problema). Pe timp de zi, fiecare era în treaba lui de a-și asigura traiul. Nu era timp de vorbă, timpul nu se pierde, se supraviețuiește.

Seara însă, în jurul unui foc și a mâncărurilor, oamenii au inventat relaxarea, iar atunci când veneau mai mulți în jurul căldurii, s-a inventat socializarea.

Anii au trecut, modul de a-ți petrece serile a trecut prin atâtea schimbări încât de asta au apărut manualele de istorie prin școli.

Acum se întâmplă o "vânătoare de hrană" pe timp de seară, în orașul aproape adormit și plin de lumini. Mâncarea gustoasă și compania caldă a prietenilor aduce cu ea socializare, distracție. Muzica ce se aude din boxe e un motiv de a te energiza în spiritul party-ului și bunului vibe.

Important e că se întâmplă. Și aici, fără să mai lungim descrierea acestui eveniment, ajungem la seara de sâmbătă în Silver Church. Pare o zi normală de weekend, dar de asta te vei convinge singur.

Intrarea pentru această seară este liberă.
Pentru rezervări: 0723 379 026 (Victor)
http://silver.church/