Maria Radu revine la Hard Rock Cafe pe 7 octombrie


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Pe 7 octombrie Hard Rock Cafe te invită la o experienţă live premium cu Maria Radu şi trupa sa. Vino să asculţi "Zbor", "Dorul", "Too Late For You" şi multe alte melodii de suflet, dar şi hituri internaţionale din toate timpurile! Te vei bucura să descoperi şi cea mai noua piesă a artistei, “Stay”, o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant - toate acestea însoţite de imaginea "brand new" a Mariei, care surprinde de fiecare dată printr-un look fresh şi energia pe care o transmite.
Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz şi a ajuns la inima publicului şi prin numeroasele colaborări cu Direcţia 5, Vank şi Blazzaj. Numele ei se leagă de hituri precum "Pas cu pas", "Lângă inima mea, vine inima ta" sau "M-am îndrăgostit un pic".

Aşadar, nu uita că la inceputul lui octombrie poţi asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar şi de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Biletele pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Preţul biletelor diferă in funcţie de categorie:
- 25 de lei cu loc la masă;
- 35 de lei, VIP - cu loc la masă, în faţa scenei.