Marius Matache lansează albumul Alchimie


Data și ora:
Bilete:
45RON
Gazdă:
Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353, Romania
Organizator:

Despre

Marius Matache, artistul care la fiecare concert își propune să îi facă pe oamenii din public să zâmbească, vine în fața iubitorilor de muzică bună cu un nou material discografic. Intitulat Alchimie, acesta reprezintă un album semi-conceptual, o poveste cu 11 capitole, realizat într-un registru sonor diferit față de cel cu care Marius Matache își obișnuise publicul pe HOINAR prin Piața Matache, albumul său de debut din 2013. Acest fapt se datorează colaborării cu Victor Panfilov (producătorul muzical al acestui disc), care “condimentează” folkul energic al artistului cu o amprentă retro-rock.

Spectacolul de lansare în București va avea loc luni, 16 mai, ora 19:00, în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București (Bd. Tineretului nr. 8-10).

Albumul a apărut sub egida Asociației Folkul Acasă În Realitate (F.A.I.R.), condusă de Sorin Poclitaru, cel care semnează și versurile de pe Alchimie. Colaborarea și prietenia dintre cei doi este de notorietate, materializată în numeroase spectacole și proiecte. La realizarea lui au mai contribuit Vlady Săteanu (bas), Cristian Mihai (nai, voce), Vladimir Sergheev (tobe), Lyuben Gordievski (pian), Alexandru Panfilov (chtare electrice). Coperta este realizată de Radu Tudoroiu printr-o tehnică foto ce implică fericianură de potasiu și azotat de amoniu, veche de mai bine de un secol, unul din primele procese fotochimice stabile utilizate în istoria fotografiei.

Sponsor principal: Domeniile Sâmburești
Parteneri: TNT Express România, Kooperativa 2.0., RFI România, SmartFM