MEET UP #PePromenada | Sylvio & White Trumpet


Data și ora:
Gazdă:

Calea Floreasca 246B, Bucharest, Romania, 014476
Organizator:

Despre

Ne pregătim pentru încă o seară de joi fun #PePromenada!

De data aceasta joi, 29 iunie, de la ora 21:30, Dj Sylvio & White Trumpet dau startul weekend-ului mai devreme, cu un show LIVE demn de main stage-urile marilor festivaluri.

Hai și tu, distracția e garantată de:

*Sylvio*
Sylvio este un foarte cunoscut DJ român, un alchimist al sunetului, cu o biografie bogată și remixuri originale. Ca performer, cu peste 20 de ani de experiență de DJ în stilul său inovativ, a activat multe cluburi din țară ca rezident, de la București la Timișoara și alte orașe importante, oferind nopți de neuitat pentru cei hipnotizați de muzica lui. În prezent, este DJ rezident la faimosul Crazy Beach, amenajat pe cea mai populară plajă din Mamaia, unde de 3 ani, aprinde pasiunea pentru muzica de club în inima clubber-ilor loiali. Pe timp de iarnă, reaprinde această flacără în T-Shirt Club, cel mai faimos club din Constanța.

*White Trumpet*
White Trumpet a cucerit multe inimi cu felul său de a face muzică, inclusiv pe ale noastre! White Trumpet dă o altă nuanță muzicii comerciale, nu numai pentru că alege să cânte nonconformist dar și datorită sonorităților pe care le creează trompeta sa magică. A colaborat cu o mulțime de artiști cunoscuți printre care Alexandra Stan, Alex Mica , Pitbull, Mohombi, Wisin, Geo Da Silva și se bucură de un succes uriaș pe contul său de YouTube unde are peste 500.000.000 de vizualizări.

REZERVĂRI:
Locuri la terasa TrickShot: 0756143303
Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468
Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

Accesul este liber.