Meme-uri Rock reveal party la J'ai


Data și ora:
Gazdă:

Calea Griviței 55, Bucharest, Bucharest, Romania, 010704
Organizator:

Despre

O "scurtă" descriere a celor de la Meme-uri ROCK:

Am apărut anul trecut în underground-ul Facebook-ului cu meme-uri despre muzica și despre trupele roc românești. Cum trendul meme-urilor a luat pe sus internetul în ultimii ani iar la noi nu exista o pagină dedicată trupelor autohtone, am decis că este momentul să alungăm și ultimul gram de seriozitate care mai plutea pe scena roc și să începem o pagină de satiră și umor menită să unească comunitatea de rocheri. După sute de meme-uri postate, unele virale, altele nișate și neamuzante, pagina a strans aproape 10.000 de urmăritori dintre care unii contribuie cu meme-uri home made, și a devenit o voce de referință în adunările la un pet de bere înainte de concert sau în backstage-urile unde se stă pe telefoane în mod excesiv.

Muzica roc și tot ce reprezintă acest curent este ceva ce a început să se altereze și să se piardă în România. Generațiile tinere, tot mai atrase de mainstream, nu ajung să cunoască frumusețea și sinceritatea comunităților de rocheri. Prin metoda contemporană a meme-urilor, încercăm să ajungem cât mai departe posibil, să promovăm trupe noi, concerte sau festivaluri din scena roc românească. Am început acest proiect din dragoste și îl vom continua pentru sex, droguri și mai mult rochenrol.

Pentru J'ai Bistrot vom pregăti un playlist energic, sensibil, dansant, puternic, monden, cuprinzător și cel mai important: ROC!