Miau si Didgeridoo cu vibratii la 20-60Hz

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Între Gârle 7, București 030167, Romania
Organizator:

Despre

Cu ocazia inceputului de primavara, dorim sa deschidem campurile vibrationale la maxim. Asa ca ne-am decis sa imbinam vibratia pisicilor de la Miau Cafe si cea a Didgeridoo-ului in oscilatie maxima la 20-60Hz pe unde #binaurale.

PISICUTELE TERAPEUTE
Frecvența dominantă și fundamentală pentru trei specii de pisici studiate este intre 25 Hz si 50 Hz ajungand până la 140 Hz. Aceste frecvențe sunt cele mai bune pentru creșterea osoasă și vindecarea fracturilor. Toate pisicile, cu excepția ghepardului, au o armonică dominantă de 50 Hz.

TERAPIA DIDGERIDOO
Cele mai puternice frecvențe ale unui didgeridoo tipic se gasesc în gama 50-200 Hertz cu mai multe armonici mergând până la aproximativ 1000 Hertzi. Ceea ce este interesant este faptul că didgeridoo-ul produce, de asemenea, infra-sunet, ajungand pana la 0 Hertzi, mai ales dacă stim că undele noastre de creier sunt în gama de 2 Hz - 20 KHz.
Aceste studii demonstreaza că vibrațiile joase ale didgeridoo-ului au o influență vindecatoare asupra trupurilor noastre.

TONURILE BINAURALE:
Tonurile binaurale ajuta la inducerea relaxării, meditației, creativității și ale altor stări mentale dorite. Efectul asupra undelor cerebrale depinde de diferența de frecvență a fiecărui ton: de exemplu, dacă într-o ureche au fost redate tonuri de 300 Hz și 310 Hz în cealaltă, atunci tonul binaural ar avea o frecvență de 10 Hz

Mai multe detalii gasiti aici:
Tonuri binaurale: https://ro.wikipedia.org/wiki/Tonuri_binaurale
Studiu vibratie pisicute: http://www.animalvoice.com/catpurrP.htm
Despre terapia cu didgeridoo: https://www.didjshop.com/didgeridoo_healing.html

Pentru inscrieri va rugam sa ne scrieti pe reikiaboriginal@gmail.com
Donatie 30 lei /pers - 50% intra in posesia pisicutelor autohtone.
Didgeridoo therapy: Brian - TrickSodus Da Muv