Mincii Arhitecți #2 Solidele lui Platon


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Atelierul 5 lansează { Mincii Arhitecți }, seria de workshop-uri de arhitectură pentru copii. Atelierele vor fi găzduite de Seneca AntiCafe și au ca scop stimularea creativității și dezvoltarea vederii în spațiu.

#2 Solidele lui Platon (18 decembrie)

}{ În cadrul atelierului, mincii arhitecți vor realiza machetele solidelor lui Platon (icosaedre, octaedre, dodecaedre, tetraedre și hexaedre) pe care le vor transforma în ornamente pentru bradul de Crăciun.
Copii vor lucra cu desfășurate geometrice, hârtie reciclată și colorată și ornamente aplicate (modele din natura) folosind tehnici variate de lucru (plierea hârtiei, colaje ornamentale și procedee cromatice)
Micii arhitecți vor putea împodobi propriul lor brăduț de Crăciun cu corpuri create în cadrul atelierului.

}{ Prin construirea solidelor lui Platon mincii arhitecți vor afla povești și idei legate de:
- Geometrie, proporții și ce gândea Platon despre acestea
- Sustenabilitate și ecologie (creșterea și îngirjirea brazilor, reciclarea hârtiei)
- Design specific Crăciunului

}{ Organizare

Vârsta copiilor: 7-12 ani
Data: 18 decembrie între 15:00-19:00
Pret: 300 ron (include toate materialele și tariful Seneca Anticafe). Se acordă o reducere de 20% din prețul cursului celor care aduc cu ei un frățior, o surioară sau un prieten apropiat. De asemenea reducerea de 20% se acordă și celor care se înscriu până la data de 6 decembrie.

Părinții și prietenii copiilor pot petrece timpul la Seneca AntiCafe în schimbul celor 8 lei/ora (prețul include ceaiuri, biscuiți, ceva dulce, ceva sărat, limonadă, cărți de citit, calculatoare de consultat, jocuri, ș.a.).

Înscrierile se fac la adresa: echipa@atelierul5.com
Data limită de înscriere: 12 decembrie