Miss Terre

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Paleologu 26, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Spațiul Intersecția din Volum 4 inaugurează seria dedicată expunerii.
Primul artist invitat să își aducă dispozitivele expresive în spațiul de la ieșirea misterioasei străzi Mântuleasa spre Unirii este un scenograf.

„Texturi și frânturi de lumină, scenografie, schițe, imagini și vise. Cameră de hârtie, cameră de metal, cameră de lemn, cameră de aer” promite artistul care deschide aceste teritorii înainte să plece din țară. Treceri ale lumii în obiecte și a obiectelor în materiale concrete și linii, la rândul lor, organizate în căutarea unei lumi personale. Acestea sunt traseele pe care își invită vizitatorii expoziția „Miss Terre”.

Lucrările expuse, machete de scenografie, desene, măști, modelaje și fotografie vor fi schimbate de-a lungul expoziției de la Volum 4. Cele mai vechi obiecte aduse în strada Paleologu sunt opera unei fetițe de 7 ani. Cele mai recente sunt realizate în acest an, după încheierea studiilor universitare.

Autoarea acestor lucrări și fragmente de lucrări este Elodie Chiper. Artista aflată la prima expoziție a început studii de arhitectură în Franța (Rennes), de pictură la București (UNARTE) și a absolvit în 2016 cursurile departamentului de scenografie din Facultatea de Teatru de la UNATC.
În luna septembrie, Elodie Chiper începe un stagiu în scenografie la Barcelona după ce a primit diploma de master pentru scenografie de teatru și film de la Școala Universitară de Design și Inginerie (ELISAVA) din capitala Cataloniei.
(Cosmin Țupa, Cotidianul)

În imagine, Ferris Wheel și Time Machine, machetă pentru scenă de Elodie Chiper (Barcelona, 2017).

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente