MMB Live Showcase / Expirat / 20-21.03


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

Marți - Miercuri, 20-21.03
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Bilete disponibile prin iaBilet.ro, în curând.

----------

Mastering The Music Business Conference, prima conferință dedicată industriei muzicale din România, a ajuns la cea de-a treia ediție și se va desfășura în perioada 20-21 martie 2018, la București. Acest eveniment le aduce participanților numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie care activează în industria muzicală și în industriile adiacente.

Prin intermediul unei serii de workshop-uri și dezbateri la care vor participa peste 50 de speakeri din România și din lume, Mastering the Music Business aduce informații relevante atât pentru artiștii care participă la conferință, cât și pentru echipele lor.

Printre subiectele ediției de anul acesta se numără modalitățile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor în mediile specifice. Nu vor fi ocolite nici poveștile de succes legate de muzica indie, festivaluri, conținutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici și multe altele.

Ediția din acest an, își îndreptă atenția asupra pieței internaționale de muzică dintr-o nouă perspectivă, iar show-urile live, MMB Live Showcase, nu puteau lipsi. Sesiunea de spectacole live este o oportunitate pentru artiștii debutanți care își pot contura astfel prezența pe scena muzicală românească și pot performa în fața unui public format din profesioniști ai domeniului de pe plan local si european, ceea ce le poate aduce viitoare colaborări.

Trupele selectate pentru live showcase-ul din acest an și care vor concerta marți și miercuri pe scena de la Expirat

Marti, 20.03:

JINXY VON D'ERS (RO)
Shane Ó Fearghail Music (Irlanda)
Fried Friend (RO)
Thom Artway (Cehia)
Lucia (RO)
Dimitri's Bats (RO)
JazzyBIT (RO)
Trupa SPAM (RO)

Miercuri, 21.03:
TREES orchestra (RO)
Gramofone (RO)
Rockabella (RO)
Ana & The Changes (Serbia)
CeZar (RO)
Kosmic Blues (RO)
FUNKorporation (RO)
Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut (RO)

Mai multe informații și bilete, în curând.