Moon Museum - Preaudiție album | La J'ai Bistrot


Data și ora:
Gazdă:

Calea Griviței 55, Bucharest, Bucharest, Romania, 010704
Organizator:

Despre

După ce va fi prezentă în emisiunea GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Serban de la RADIO GUERRILLA, formația Moon Museum se va muta în J'ai Bistrot pentru a se întâlni cu fanii săi și pentru a asculta alături de aceștia albumul “From No To Nowhere”.

Evenimentul de pe 5 februarie dă startul turneului de lansare a albumului “From No To Nowhere”, turneu ce va cuprinde orașele Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara, București, Brașov și Iași.

Accesul este liber.

---------------

Moon Museum este un proiect înființat de Oigăn – Eugen Nutescu (Kumm, Robin and The Backstabbers) căruia i s-au alăturat, în timp, Ami Crișan și Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii RatB) și Dan Georgescu (almadeer, Byron).

“From No To Nowhere”, noul album Moon Museum, este compus și înregistrat pe parcursul ultimilor doi ani și este rezultatul colaborării între 48 de degete, 12 urechi și 5 voci la care se adaugă, ocazional, invitații: Mihai Iordache (sax), Andrei Fantană (clarinet) și Dominic Csergő (vibrafon).

La final de decembrie trupa a lansat single-ul “Varful cu Dor”, prima piesă MM cu versuri în limba romană, nominalizată de Radio Guerrilla pe locul 2 în topul pieselor românești și deținătoare de videoclip cu poveste.