• Atelier ”Yoga Family” pentru copii și părinți

  Sport
 • 18 Martie 15:00 - 17:00
  Găzduit de:
 • Yoga practicată în familie are ca scop creșterea unei relații armonioase între membrii acesteia. Vom experimenta împreună beneficiile posturilor, practicate atât singuri, cât și în pereche, ale exercițiilor de respirație și ale relaxării de la finalul clasei. Nu vom căuta perfecțiunea, ci vom folosi jocul și imaginația ca instrumente de învățare și dezvoltare într-un mediu necompetitiv.

  Te așteptăm Duminică, 18 Februarie, între 12:00 și 13:30, la atelierul nostru de Yoga.

  Beneficiile atelierului:
  - Dezvoltarea încrederii în sine;
  - Dezvoltarea abilităților de comunicare și colaborare cu alte persoane;
  - Dezvoltarea și exersarea capacității de concentrare;
  - Creșterea rezistenței, a echilibrului și flexibilității.

  Veți învăța să fiți mai conștienți de corpul vostru, să vă acceptați și să respirați în mod controlat și corect, fiind capabili să vă relaxați mai ușor.

  Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în formularul de aici: http://bit.ly/2ercNKz

  Atelierul se adresează copiilor între 5 și 8 anișori și părinților acestora, iar posturile vor fi adaptate conform vârstei.

  Locația evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.

  Avem doar 10 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

  Costul este de doar 70 de lei și pentru perechea părinte-copil și include toate materiale necesare realizării atelierului.

  Trainer: Violeta Buda, Instructor de yoga certificat de către Yoga Alliance, 200 RYT și de Zumba Fitness pentru adulți și copii.
  ”Sunt prezentă de 7 ani în mediul corporatist, dar cu sufletul în continuă căutare de tot ce înseamnă frumos. Cred că educația pornește din cadrul familiei și sunt determinată să introduc practica yoga în viața fiecărui membru al acesteia pentru a aduce un plus de liniște și echilibru.”

  Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

  Dacă simți să recomanzi activitățile PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!
  -------------------------------------------------------------------------------------------
  Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro