Muzică Românească la J'ai Bistrot - cu DJ Vasile


Data și ora:
Gazdă:

Calea Griviței 55, Bucharest, Bucharest, Romania, 010704
Organizator:

Despre

Dj Vasile, pe numele adevărat Lucian Stan, se poate numi cu ușurință unul din artiștii veterani care a pus bazele muzicii electronice în România.
Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul în radio-ul bucureștean, imediat după căderea regimului comunist, în decembrie 1989.

A fost angrenat în mai multe proiecte de-a lungul timpului: a făcut parte din Matze în 92 alături de Cristi Stanciu, iar trei mai târziu a fondat trupa Șuie Paparude, alături de Mihai Câmpineanu (Michi) și Mihai Dobre (actualmente DJ Haute Culture). De prin 97, DJ Vasile întemeiază proiectul Natural Soft Killers (NSK), alături de Cristi Stanciu și Cristian Ștefănescu (Electric Brother). În anul 2000, DJ Vasile se implică într-un proiect ce generează multe controverse, Shukar Collective. În componența acestei trupe se mai găsesc și Dan Handrabur aka Dreamdoktor, Cri Stanciu aka Matze, Mitos Micleusanu aka Diafragma, Vlaicu Golcea, Marius Mateșan și trei soliști vocali și percuționiști de origine rromi.

Vinerea asta, adică de ziua națională, DJ Vasile ne va prezenta un repertoriu muzical românesc de dans și voie bună cât să trezească în noi spiritul patriotic.