Muzica Teatrului - Cári Tibor Project & Aida


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Eremia Grigorescu 10, București, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:30, Cári Tibor aduce la POINT unul dintre cele mai apreciate proiecte ale sale, Muzica Teatrului, unde îi va avea alături pe scenă pe acordeonistul bulgar Ilko Gradev si solista bosniacă Aida Šošić.

Flexibil și viu, repertoriul Muzica Teatrului, cuprinde muzici create pentru piese de teatru celebre, piese compuse pentru spectacole posibile și cântece care au evadat din scenele pentru care au fost scrise.

În cei 13 ani de la lansare, proiectul Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val de admiratori care-i urmărește itinerariul, peste 100 de artiști cântând alături de Cári Tibor în acest original proiect de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creațiile lui Cári Tibor, pe care autorul și-a dorit să le salveze de neantul uitării după ce spectacolele pentru care au fost scrise au pierit, lansându-le într-un circuit concertistic, viabil și evolutiv. Formula acestor evenimente este, neîndoielnic, unică în peisajul muzical autohton.

Bilete în rețeaua Eventbook.