New Vegas

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 20,30, Petru Călinescu şi Maximilian Muntean prezintă la Serendipity spectacolul eveniment "New Vegas".

“New Vegas” este un two-man show proaspăt intrat pe scena jazz/swing din România. Este format din doi solişti profesionişti de excepţie, Petru Călinescu şi Maximilian Muntean, ambii venind cu o dragoste autentică pentru repertoriul “Great American Songbook” (popularizat, printre mulţi alţii, de solişti celebri, cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald). Un concept exclusiv, cu accent pe eleganţă şi bun gust – un omagiu care transpune publicul direct în anii ’40 si ’50.

***

Petru Călinescu a absolvit LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), sub îndrumarea lui Sir Paul McCartney, iar Maximilian Muntean a terminat Şcoala de Artă Bucureşti. Amândoi au o vastă experienţă în concerte, atât în România cât şi în străinătate. Împreună, au participat la Concursul Eurovision 2013, ajungând până în semifinala fazei naţionale.

Foşti colegi de şcoală generală, cei doi s-au regăsit dupa ani de zile şi formează acum “New Vegas”, un duo-spectacol care îşi propune să captureze dragostea pentru un repertoriu nemuritor şi care aduce din nou în prim plan muzica bună de altădată.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim din bunătăţile meniului nostru până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente