New Vegas

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20,30, Petru Călinescu şi Maximilian Muntean prezintă la Serendipity spectacolul eveniment "New Vegas".

“New Vegas” este un two-man show proaspăt intrat pe scena jazz/swing din România. Este format din doi solişti profesionişti de excepţie, Petru Călinescu şi Maximilian Muntean, ambii venind cu o dragoste autentică pentru repertoriul “Great American Songbook” (popularizat, printre mulţi alţii, de solişti celebri, cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald). Un concept exclusiv, cu accent pe eleganţă şi bun gust – un omagiu care transpune publicul direct în anii ’40 si ’50.

***

Petru Calinescu a absolvit LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts), sub îndrumarea lui Sir Paul McCartney, iar Maximilian Muntean a terminat Şcoala de Artă Bucureşti. Amândoi au o vastă experienţă în concerte, atât în România cât şi în străinătate. Împreună, au participat la Concursul Eurovision 2013, ajungând până în semifinala fazei naţionale.

Foşti colegi de şcoală generală, cei doi s-au regăsit dupa ani de zile şi formează acum “New Vegas”, un duo-spectacol care îşi propune să captureze dragostea pentru un repertoriu nemuritor şi care aduce din nou în prim plan muzica bună de altădată.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.