NEXO Knights - Se caută cavaleri!


Data și ora:
Gazdă:

Liviu Rebreanu Street, Number 4, District 3,, Bucharest, Romania

Despre

Cei cinci cavaleri NEXO trebuie să apere ținutul Knighton de măscăriciul Jestro! Dar au mare nevoie de ajutor, căci Jestro convoacă din ce în ce mai mulți inamici folosind Cartea Monștrilor.
Îndeplinește toate misiunile și dobândește abilitățile unui adevărat cavaler!

Povestea LEGO® NEXO KNIGHTS îmbină lumea clasică a cavalerilor cu elementele moderne și digitale. În cadrul evenimentului, cei mici se vor antrena să devină adevărați cavaleri NEXO, prin parcurgerea celor 5 misiuni.

Ghidul cavalerului primit la intrarea în zona de eveniment îi va îndruma să parcurgă toate probele: testul de cunoștințe, construcția contra timp, priceperea în mânuirea catapultei, dibacia în folosirea aplicației MERLOK 2.0 și măiestria în construirea un vehicul NEXO.
Pentru fiecare misiune îndeplinită aceștia vor primi câte o ștampilă în Ghidul Cavalerului.

La final, cei mici vor trebui să prezinte promoterului de la intrare Ghidul Cavalerului, ce conține ștampilele ce atestă îndeplinirea probelor, pentru a-și primi recompensa garantată. În fiecare oră, cele mai iscusite construcții vor fi premiate cu seturi de construcție LEGO NEXO KNIGHTS.

Alături de zona principală a evenimentului se vor regăsi și două zone dedicate gamelor LEGO Friends si LEGO DUPLO. În zona LEGO Friends se pot construi, cu ajutorul cărămizilor tematice, scene din orășelul Heartlake City alături de prietenele Mia, Olivia, Andrea, Emma și Stephanie. În zona LEGO DUPLO, cărămizile sunt de două ori mai mari decât cele clasice, special concepute pentru a fi sigure pentru mânuțele mici și imaginația bogată a preșcolarilor cu vârste între 1,5 și 5 ani.