Nicolas Simion Trio | Happy Dude


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei, București, Romania
Organizator:

Despre

Green Hours prezintă:

Nicolas Simion Trio
Happy Dude

Nicolas Simion - saxofon
Răzvan Cojanu - contrabas
Iulian Nicolau - baterie

Saxofonist de jazz și impovizator, compozitor și producător, Nicolas Simion a compus în ultimii 30 de ani numeroase lucrări de jazz pentru ansambluri și orchestre. Compozițiile sale au o semnătură autentic românească, reușind să îmbine remarcabil sugestii folclorice cu elemente ale jazzului modern și muzicii contemporane. În prezent locuiește și activează în Köln.
Îl veți putea asculta la Green Hours alături de doi tineri și foarte talentați muzicieni ai scenei actuale de jazz din România.
intrare:
- 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
- 30 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică :) - în limita a 6 locuri)

rezervări:
# ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

http://greenhours.ro/

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.