Niste Baieti /10 ani de "Adunate Din Popor si Cantate Din Topor"


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Am ajuns si la momentul in care sarbatorim 10 ani de la aparitia primului album Niste Baieti: "Adunate Din Popor si Cantate Din Topor".

Si cum altfel sa o facem, daca nu cu un concert in club Fabrica? Nu am stat prea mult pe ganduri, pentru ca nu avem cu ce sa facem acest lucru, si ne-am decis sa cantam integral albumul + alte piese romanesti cunoscute si re-facute in stilul caracteristic de "muzica de petrecere cu distors si final glorios"

Bilete: 25 lei (cat de curand detalii despre achizitionarea acestora online - ceea ce va si sfatuim sa faceti).

Tot cat de curand, revenim si cu detalii legate despre special guests, precum si de un afterparty din ala de zile mari. Ca na, vorba aia, stiti cat de cat cum sta treaba la acest capitol cu Niste Baieti.

"Adunate Din Popor si Cantate Din Topor" 2007
https://www.youtube.com/watch?v=9sUU3Z_q58E&t=922s

...........................................................................................................

Cate ceva despre Niste Baieti, vazut deeeeeee......aaaaaa......nu stim cine a scris textul asta:

"Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat. In zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul “lor” asa ca au luat initiativa de a dezmorti atmosfera. Au inceput sa organizeze concerte “for fun”, fara repetitii sau pregatire fizica inainte. In fiecare luni, sub titulatura Niste Baieti, clubul a gazduit seri memorabile la care intrarea era 5 mii de lei (vechi).
Din dragoste si respect pentru compozitorii si interpretii care ne-au adus bucurii in anii copilarii, proiectul Niste Baieti propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise inainte, in timpul si dupa epoca “de aur”, in ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generatiilor tinere, in speranta, ca ele sa fei indragite, gustate sau macar auzite si de ei."