Niște Băieți în Concert - 23 August / # Lovitura De Stat La Tera


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 23 AUGUST, toți dizidenții nostalgici, studenții decadenți, intelectualii de vază și proletarii cu clasă sunt invitați pe terasa Berăriei H la cea mai mare rebeliune împotriva statului acasă, o adevarătă LOVITURĂ DE STAT LA TERASĂ!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Gazdele marelui eveniment vor fi Niste Baieti, singura trupă care abordează stilul de "Muzică de petrecere cu distors și final glorios, iar intrarea va fi LIBERĂ ca Europa!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Niște Băieți a luat ființă într-un club underground din București, în care cei 4 protagoniști consumau voie bună și dispoziție de cântat. În prezent, trupa Niște Băieți are deja peste 100 de concerte în cluburile din țară și din București + participări în cadrul anumitor festivaluri Open Air: Stufstock, Motorrock Ploiești Bucov, Zilele Bucureștiului in Viena etc.

Fără muzica anilor “de aur“ ai epocii comuniste, viețile noastre ar fi fost măcar un pic mai amare și acesta este unul dintre motivele pentru care proiectul Niște Băieți dorește să aducă în inimile generațiilor tinere marile hituri ale acelor vremuri și să readucă în lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generații pierdute.

👉 Componența trupei:

Albert (vocal & fx)
Barbu (bass, gibberish backing vocals)
Gabi (guitar hero, gibberish backing vocals)
X-u (drums)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Open Doors: 20:00
Show: 21:45

▶ Rezervările se fac la:
➡ FORMULARUL WEB >>> http://www.berariah.ro/eveniment/concert-niste-baieti
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ vreau@berariah.ro

Evenimentul are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H! 🌧