No Room for Doubt

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 20,30 vă invităm la Serendipity pentru o seară de jazz şi poveşti de iubire, cu Viorica Pintilie - voce şi Dan Brumă - chitară.

***

O voce puternică și expresivă, cu accente grave și catifelate, VIORICA PINTILIE este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. Activitatea ei muzicală include participarea la concursurile Festivalelor de Jazz de la Târgu Mures (2013) si Sibiu Jazz Fest (2013). În februarie 2014, mai 2015 și decembrie 2015 a fost invitată la Radio Târgu Mures sa susțină concerte live în cadrul stagiunii “Seri de jazz si muzică clasica". În octombrie 2015 a avut un recital șla Iasi in cadrul festivalului The Gardener Jazz Festival.În 2014 si 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band și Cornel Ilie. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a facut parte din concertul de muzica braziliană "Oceano", alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop.

Dan Brumă este un muzician care abordează chitara clasică într-un mod inovativ, el și-a creat un sound unic și și-a dezvoltat o manieră originală de a cânta la acest instrument. Utilizarea extensiilor electronice îi permit să cânte la un intrument clasic într-un limbaj contemporan. Studiile făcute la Conservator, experiența de a cânta cu Orchestra Simfonică, pasiunea pentru flamenco, folclor și muzica clasică, jazz și etno jazz, îi permite sa respecte și să incalce regulile în fluxul vibrațiilor prezentului.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro, cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00 pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20,30, ora după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Alte sugestii

23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente