NoGravity invită Copiii la Nocturna Bibliotecilor


Data și ora:
Gazdă:

Biblioteca Națională a României, Bulevardul Unirii, București, Romania

Despre

Dragi copii și părinți, NoGravity Club vă așteaptă cu drag la maratonul cultural pentru copii, din cadrul Bibliotecii Naționale (Bulevardul Unirii 22, București), organizat de Agenda Culturala PENTRU COPII pe 29 septembrie, cu prilejul evenimentului „Nocturna bibliotecilor”! Sloganul evenimentului este „Ai carte, ai arte!” și vă invităm să vă inițiați alături de noi în paleontologie, geologie și educație montană.

Vârsta recomandată a participanților este cuprinsă între 6 și 14 ani! Intrarea este gratuită! Puteți consulta programul acestor activități mai jos. Pentru a vă asigura un loc la aceste activități vă rugăm să folosiți formularele de înscriere. Participarea se face pe sistem primul înscris, primul servit!

Între orele 17:00 și 20:30, holurile adiacente Ludotecii Aplodor din Labrator se vor transforma într-o tabără de munte (cu corturi, lanterne și tot tacâmul), iar copiii sunt incitați să participe la următoarele activități:

– Atelier de paleontologie Exploratorii de Fosile, în cadrul căruia echipa NoGravity va prezenta celor mici dinozaurii care au trăit pe teritoriul României; Atelierul va dura în jur 20 de minute, cu pauza de minim 10 minute între ateliere. Timpul total alocat acestui atelier este de 3,5 ore în intervalul 17:00 – 21:00, cu un număr maxim de repetări de 7. Numărul maxim de participanți la fiecare atelier este de 12 copii, adică un flux maxim de participanți de 7 X 12 copii = 84 copii. Vârsta recomandată a participanților este cuprinsă între 6 și 14 ani!

Înscrieri la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeObDK7JBJcfLsgbKZT0YDqT1Gbq7TQUyo9bcIwnLXybV2clA/viewform

– Atelier de educație montană NoGravity Explorer, în cadrul căruia echipa NoGravity va vorbi cu copiii despre conduita adecvată și sigură în cadrul drumețiilor pe munte; Atelierul va dura în jur 20 de minute, cu pauza de minim 10 minute între ateliere. Timpul total alocat acestui atelier este de 3,5 ore în intervalul 17:00 – 20:30, cu un număr maxim de repetări de 7. Numărul maxim de participanți la fiecare atelier este de 12 copii, adică un flux maxim de participanți de 7 X 12 copii = 84 copii. Vârsta recomandată a participanților este cuprinsă între 6 și 14 ani!

Înscrieri la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxt1E8C3OlZrTSNPWW0Zd5GCJvDKe1i6jSxdE0oIiC6kCNuA/viewform

În tot acest interval de timp în zona de ateliere NoGravity va fi amenajată o zona de „așteptare”, unde, cei interesanți pot afla mai multe informații despre NoGravity Club.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon 031 100 8888 sau la email: contact@nogravity.ro

Vă așteptăm la „Nocturna bibliotecilor”!

Ai carte, ai arte!