NoGravity invită Tinerii și Adulții la Nocturna Bibliotecilor


Data și ora:
Gazdă:

Biblioteca Națională a României, Bulevardul Unirii, București, Romania

Despre

Dragi părinți și tineri, NoGravity Club vă așteaptă cu drag la maratonul cultural, din cadrul Bibliotecii Naționale (Bulevardul Unirii 22, București), organizat de Agenda Culturala PENTRU COPII pe 29 septembrie cu prilejul evenimentului „Nocturna bibliotecilor”! Sloganul evenimentului este „Ai carte, ai arte!” și vă invităm să vă inițiați alături de noi în paleontologie și geologie.

Intrarea este gratuită! Puteți consulta programul acestor activități mai jos.

22:00 – 24:00 – Ateliere de paleontologie și geologie pentru familie, adolescenți și adulți Exploratorii de Fosile, în care echipa NoGravity va prezenta zone de interes geologic și paleontologic din România (ideale și pentru excursii în familie). Aceasta va consta într-o video-proiecție și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Timpul estimat al unei astfel de prezentări (inclusiv sesiunea de întrebări și răspunsuri) este de 30 minute, iar pauza între prezentări este de minim 10 minute. Timpul total alocat acestor prezentări este de 2 ore în intervalul 22:00 – 24:00, cu un număr maxim de repetări de 3. Numărul maxim de participanți la fiecare atelier este de 20 de adolescenți/adulți, adică un flux maxim de 60 participanți.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon 031 100 8888 sau la email: contact@nogravity.ro

Vă așteptăm la Nocturna Bibliotecilor!

Ai carte, ai arte!