OCS - lansare Vorbești în Somn / Expirat / 19.04


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

Joi, 19.04. Open doors: 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 35 lei - pre-sale / 50 lei - la intrare, în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/33669/
#KingSize drinks la bar, toată noaptea

---------

OCS, adică Omul cu Șobolani, trupă inspirată din titlul cărții lui Freud („Der Rattenmann”) s-a format în urmă cu 20 de ani în Constanța. Cine sunt? Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop-rock, îmbinate într-un stil propriu, genuine.

Anul trecut, Omul cu Șobolani a sărbătorit aniversarea celor 20 de ani de activitate printr-un material conceput cu ajutorul fanilor ce le-au fost alături timp de două decenii și printr-un turneu național de promovare.

Facebook: https://www.facebook.com/omulcusobolanii
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCg4d9t5HoKsAEy7zyMCryiw

Opening act: The Purple Dandies

The Purple Dandies este una dintre puținele trupe românești care îmbina funk-ul cu alternative-ul și cu rock-ul. De asemenea câteodată se regăsesc și influențe ska-punk, blues și jazz.

Cei trei membri se descriu astfel: "Povestea noastră este simplă: 3 oameni, o pasiune comună și o dorință de a propovădui cuvântul sfânt al muzicii create fără nicio barieră. Noi suntem The Purple Dandies. Noi suntem prezentul, dar și viitorul. Yin-ul dar și Yang-ul. Suntem un focar de muzică contagioasă și curajoasă. Suntem cei care te invită la un dialog muzical cu aer escapist."

SoundCloud: https://www.soundcloud.com/tpds
YouTube: https://www.youtube.com/user/thepurpledandies