On the wings of love

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Maximilian Muntean prezintă duminică, 7 August, de la ora 19.30, “On the wings of love” - un spectacol care ne va plimba printre piesele unora dintre cele mai talentate voci din lume, cum ar fi Dean Martin, Paul Anka, Tom Jones, Peabo Bryson, James Ingram, Jeffrey Osborne, interpretate într-o manieră proprie.

Maximilian Muntean este un interpret cu o bogată experiență în concerte susținute atât solo, cât și alături de colegii săi din trupele Merci Band și New Vegas Show. A avut apariții apreciate de public atât la Vocea României, cât și în Semifinalele Selecției Naționale Eurovision, unde a participat cu o piesă compusă de colegul său de trupă din New Vegas Show, Petru Călinescu.
A studiat pianul de la vârsta de șase ani, apoi a făcut o trecere către interpretarea vocală de jazz și ulterior către muzica ușoara. Pianul a rămas însă un instrument drag, astfel că îl va folosi o bună parte din concert pentru a se acompania.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente