Oriental Party & Show La Omer


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei nr. 21-23, Bucharest, Romania, 030023
Organizator:

Despre

Elmas Oriental Dance Studio prezintă

Elmas Oriental Party & Show

Studioul de Dans Oriental Elmas invită toți iubitorii dansului și muzicii orientale la Elmas Oriental Party & Show – o petrecere orientală cu iz de toamnă!

Ne dorim astfel să împărtășim cu publicul iubitor de dans și muzică orientală bucuria pe care o simțim săptămânal la cursurile de dans și pasiunea pe care o avem în comun. Vrem să dovedim valoarea, calitatea și autenticitatea dansului oriental publicului curios, dar și să motivăm practicantele acestui dans să progreseze și să ducă mai departe tradiția lui.

Toată activitatea de la cursuri alături de instructoarea Elmas se concretizează cu această ocazie într-un show din care nu vor lipsi dansurile de grup, momente de folclor egiptean și multe alte surprize. Astfel venim în întâmpinarea cerințelor elevelor studioului de a participa activ la cât mai multe astfel de evenimente.

La acest party ne-am bucura să veniți însoțiți de prietene și prieteni. Poate se vor hotărî să vină cu voi la cursuri sau comunitatea noastră de dans oriental va câștiga prieteni noi.

Unde ne întâlnim? În atmosfera Restaurantului La Omer, un restaurant de top din București, pe care îl recomandăm cu drag. Adresa este Calea Victoriei, nr. 23-25 (vizavi de Pasajul Macca-Villacrosse).

Când? Miercuri, 29 noiembrie, orele 20:00!

Intrarea este liberă! Recomandăm consumația de produse delicioase din meniul și bucătăria Restaurantului La Omer!

Nu se necesită rezervare, dar vă rugăm să ne anunțați în avans cu câte persoane doriți să veniți ca să putem face o estimare cât mai corectă a numărului de persoane prezent!

Contact: Elmas
Tel: 0724 607 016
E-Mail: elmasorientaldance@gmail.com