Origami pentru copii

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Ștefan cel Mare 1, Bucharest, Romania, 010576
Organizator:

Despre

Origami este arta plierii hârtiei. Apărut în Japonia acum câteva sute de ani, origami e o artă și o joacă, un mod de relaxare şi de socializare, dar mai ales e un antrenament al minții. Cu o foaie de hârtie putem crea o lume întreagă.

Prin origami mintea este antrenată în multiple direcţii. Practicarea origami creşte atenţia la detalii, ajută la îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei şi a comunicării.

E util pentru copii fiindcă le stimulează îndemânarea, creativitatea şi capacitatea de concentrare, îmbunătăţindu-le, în acelaşi timp, performanţa şcolară. E util pentru adulţi deoarece este o activitate relaxantă şi distractivă ce nu necesită vreun talent deosebit, dar care oferă satisfacţii inedite. E util în familie pentru sudarea relaţiei dintre părinţi şi copii întrucât este un motiv în plus de a petrece clipe minunate împreună.

Asa ca va asteptam sa ne simtim bine si sa creeam cateva figurine usoare, foarte interesante, care fac parte din aceiasi povestioara pe care o vom afla impreuna chiar atunci . Participarea la acest atelier este 40 de lei (10 lei vor fi donati Asociatiei Lio preu sprijinirea proiectlor lor). Este inclusa o gustare, apa si racoritoare, dar si cafea pentru parinti si toate materilalele necesare cursului.
Rezerva-ti locul din timp!

Pentru a participa la atelier este nevoie de o rezervare facuta prin telefon inca din cursul saptamanii (0784 202 432).

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente