Oua magice de Paste

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Ștefan cel Mare 1, Bucharest, Romania, 010576
Organizator:

Despre

Sarbatoarea Pascala se apropie cu pasi repezi iar ajutoarele Iepurasului nu mai prididesc cu treaba pentru ca si anul acesta multi copii si-au pus baza in ei si nu-si permit sa ii dezamageasca. In vreme ce ouale de ciocolata sunt ambalate si asteapta sa fie distribuite, noi ne-am propus sa venim in ajutorul Iepurasului cu un atelier de decorat oua din lemn. Atelierul are ca scop cultivarea creativitatii, a rabdarii si indemnaraii celor mici, rezultatul fiind unul pe masura efortului lor. Impreuna cu ei ne vom aduce aminte de copilarie si vom da frau liber imaginatiei pentru a crea cele mai frumoase si mai colorate oua si aranjamente decorative cu oua. Cu cateva “ingrediente” de baza, zambete largi, buna-dispozitiei si ceva indemanare, vom transforma banalul ou intr-o creatie-unicat. Asa ca va asteptam pe 8 aprilie sa ne distram impreuna decorand cu ata, flori, buburuze, albinute, precum si cu alte mici minunatii si sa cream cele mai frumoase oua magice. De ce magice? Pentru ca Sarbatoarea Pastelui este magica si, totodata, pentru ca un strop de magie exista in fiecare dintre noi.
Ce ne propunem la atelierul nostru?
- sa punem imaginatia “la lucru” si sa invatam sa cream oua magice, care pot deveni obiecete decorative sau cadouri personalizate pentru cei dragi;
- sa ne relaxam si sa dezvoltam creativitatea participand la o activitate placuta si amuzanta;
- sa “cultivam“ rabdarea si cu putina indemnarea sa cream propriile noastre oua de Paste, cu o puternica amprenta personala.

Data: sambata, 8 Aprilie
Intervalul orar: 11.00 – 13.00
Locatia:Bistro Dorobanti, str Sos Stefan cel Mare nr 1 (http://www.bistrodorobanti.ro/contact)

Participanti: 5-25 de copii

Consumabilele: sunt asigurate de Bistro Dorobanti

Investitia: 40 lei presale
Plata: se poate face la Bistro Dorobanti (de luni pana sambata 8,00-20.00) sau online pe https://www.blt.ro/bistro-dorobanti.html
Inscrierea: se face la numarul de telefon 0723 90 90 07 sau trimitand un email la adresa bistrodorobanti@yahoo.ro cu subiectul ”Oua magice de Pasti ”. Parintii sunt rugati sa mentioneze in email numele si data nasterii copilului.