Outernational Night #2: Jerusalem In My Heart, Impex


Data și ora:
Bilete:
20 lei (presale) / 30 lei (la intrare)
Gazdă:
Șoseaua Olteniței 103, București 041303, Romania
Organizator:

Despre

The Attic Magazine prezintă al doilea eveniment din seria Outernational Nights, eveniment partener, parte din dosarul de candidatură București 2021 – orașul in-vizibil. Evenimentul își propune să spargă granițele culturale aducând formații care prin viziunea lor artistică reîntregesc peisajul muzical cu creații autentice puternic înrădăcinate în culturi aflate la periferia spațiului internațional.

Jerusalem In My Heart este proiectul audio-video live al muzicianului și producătorului canadian Radwan Ghazi Moumneh. Partea muzicală, un efort de a crea o muzică arabă experimentală modernă, poate fi definit ca un melanj de cântece melismatice în moduri arabe clasice și compoziții electronice, cu o producție de o „sensibilitate” punk-rock.

Formația IMPEX abordează muzica house, rock, manele, jazz, emo romanesc, IDM, electro, trance și muzică populară până la muzică clasică-contemporană! Organigrama trupei IMPEX este compusa din 3 membri ctitori (Horațiu Șerbănescu, Andrei Dinescu, Eugen Imecs) + maestrul în frecvențe si chitarist – Janin Pasniciuc! Ei au mai creat în trecut formații ca Steaua de Mare, Zebre, Aneb/Plevna sau Shamanelism, fapt care se reflectă în repertoriul MIXT (Purpuriu !) al formației IMPEX! Live pot apărea invitați surpriză, muzicieni cu vârste cuprinse între 15 si 70 de ani!