OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ - Aniversare 50 | invitaţi: Rona Hartner, Stelu Enache, Panţîru Brass şi Grupul Balcano


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ - Spectacol Extraordinar - 50 de ani pe scenă
invitaţi: Rona Hartner, Stelu Enache, Panţîru Brass şi Grupul Balcano

Conceptul de “explozie balcanică” revine după mult timp pe scenele mari ale Bucureştiului pe 4 martie la Berăria H, iar publicul se poate bucura din nou de această idee artistică concepută pentru a încânta, fermeca și magnetiza printr-un spectacol plin de viață, sentimente și veselie.

Repertoriul variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică: Tango Toledo, Balerina, Ave Maria, Margareta până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: Sârba lui Jenică, Hora Moldovenească, Sârba de la Cozmești, Ciocârlia, completat cu piese din repertoriul aromânesc.

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:45 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:
25 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
60 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/bilete-ovidiu-lipan-tandarica-aniversare-50-invitati-rona-hartner-stelu-enache-pantiru-brass-si-grupul-balcano-24551/) şi myticket.ro (https://www.myticket.ro/evenimente/ovidiu-lipan-tandarica-aniversare-50-invitati-beraria-h-bucuresti-04-martie-2016.html) sau de la locaţie în seara evenimentului. Harta categoriilor aici: http://bit.ly/1OJoenW

Rezervările se fac la:
- FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://bit.ly/1R87f1O)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro