PAIN / Quantic Club, Bucuresti, 22.04.2017

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

PAIN, una din cele mai îndrăgite trupe de industrial metal din Suedia, ajunge anul acesta și în România pe 22 aprilie, în club Quantic din București, pentru un concert de promovare a ultimului album „Coming Home”, lansat în septembrie 2016.

„That’s me, designed to piss you offˮ– când Peter Tägtgren iese din „adâncurile” studioului său The Abyss și ia microfonul în mână, o mică revoluție muzicală stă să înceapă! Pentru că nici nu te-ai putea aștepta la altceva din partea veteranului trupei de death metal Hypocrisy, care, pe lângă faptul că este fondatorul trupei PAIN, poate fi considerat chiar unul dintre cei mai mari producători europeni care a influențat scena metal și formații precum Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Sabaton și multe altele. Să nu uităm nici de controversatul său proiect Lindemann abia lansat în parteneriat cu Till, solistul trupei Rammstein.

În prezent, PAIN este formtă din Peter Tägtgren care este unicul membru permanent al trupei, alături de el concertând în turneu David Wallin – Drums (2003-), Greger Andersson – (2016-) și Johan Husgafvel – Bass (2007-).

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de pe www.ambilet.ro la următoarele prețuri:
Early Bird 1 - 55 lei (50 buc)
Early Bird 2 - 65 lei (200 buc)
Normal tickets - 75 lei
Acces - 75 lei

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

Pentru acreditări presă/foto sau alte informații ne puteți trimite mail la adresa alina@maximumrock.ro.