PALMA HILLS - live at Control


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Palma Hills live
+
Brutus! - 50% bar discount after 22.00h
===================
entrance fee: 10 lei

(cover photo : BITS Photo - Bethlendi Tamás Photography)
---------------------

Palma Hills este o trupă tânără, fondată în 2012 în Odorheiu-Secuiesc. Componența trupei clujene are patru membrii: Butu Arnold (vocalist, compozitor, chitară), Lukácsi Előd (chitară), Siklódi Bátor (bas), László Péter (tobe). Influențele si genurile preponderente regasite in soundul Palma Hills sunt indie, garage, blues rock precum și rock'n rollul anilor 60'-70'.

2014 este anul care a adus primele realizări în istoria formației, dintre care cel mai semnificativ este concertul la Sziget 2014 (Yourpen Program, Europe Stage). Tot atunci s-a lansat primul lor EP, intitulat Private Section.

2015 a însemnat confirmarea succesului trupei care atunci se numea Face Today. După un scurt turneu in România, Ungaria și Austria urmat de lansarea celui de al doilea EP - We're On The Way, There's No Worry și numeroase concerte la festivaluri precum Electric Castle Festival, TIFF (Transilvania International Film Festival), Untold (We are rocking the city), Zilele Prieteniei Bergenbier (Cluj Napoca și Brașov). La sfârșitul anului au participă și la finala națională GBOB România 2015. Imediat după, decid să schimbe numele trupei in Palma Hills. Formula și genul muzical au rămas neschimbate dar un nou concept era necesar pentru dezvoltarea și maturizarea formației.

Pe parcursul primei jumătăți a anului 2016, a susținut mai multe gig-uri la A38 din Budapesta iar cele mai importante concerte din vară au fost la BelFeszt, Sziget Festival și Focus Festival. În decembrie 2016 apare și primul album Palma Hills.

---------------------
31.02 Control Club, Sala Berlin

Facebook: https://www.facebook.com/palmahills
YouTube: https://www.youtube.com/user/facetodayofficial

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente