Paolo Profeti European Collective #elettrico


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei, București, Romania
Organizator:

Despre

Green Hours prezintă:

PAOLO PROFETI EUROPEAN COLLECTIVE #ELETTRICO

Paolo Profeti - saxofon alto, efx
Florian Radu - trombon
Sorin Romanescu - ghitară electrică, moog guitar, electronice
Michael Acker - bas electric, synth
Alessandro Rossi - baterie, efx

“Wonderful writing, wonderful playing” - Lucian Ban

Paolo Profeti European Collective, deja cunoscut publicului român, va înregistra, în varianta sa „Elettrico”, cel de-al doilea album al său, „Glide”, între 4 și 7 martie 2018 la București. Vom avea ocazia să îi ascultăm în concert „pre-recording” / „post-recording”.

După debutul cu albumul acustic „Waiting for Bucharest” (Fiver House Records, 2015), Colectivul s-a deschis către o nouă etapă în evoluția sa muzicală, în care se îmbină jazz-ul cu sonorități progressive și electronice: accentul va cădea pe aspectele contemporane ale creației lui Paolo Profeti, care nu se reduc în mod necesar și exclusiv la lumea jazz-ului, ci fac referire și la alte genuri muzicale pe care autorul le-a apreciat mereu.
Efectele electronice nu numai că își aduc tenta specifică în acest melanj, ci au și darul de a influența într-un mod neașteptat atmosfera, spectrul compozițional, sunetele, viziunile, starea de spirit...

Colectivul a avut premiera în varianta “Elettrico” pe 3 decembrie 2016, în cadrul seriei “21st Century Jazz” organizată de ARCUB și curatoriată de pianistul și compozitorul Lucian Ban. Materialul a fost prezentat și la ediția 2017 a Transilvania International Film Festival (TIFF) – Cluj, precum și pe scena principală a JazzTM Festival din Timișoara.

---
intrare:
- 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
- 35 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică :) - în limita a 6 locuri și cu rezervare prealabilă pe concerte@greenhours.ro)

+ 4 locuri gratuite pentru studenții la Conservator - cu rezervare prealabilă pe concerte@greeenhours.ro.

rezervări:
# ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

http://greenhours.ro/

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public