Party For Charity at club Fabrica


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Hai sa facem asa! Asta nu este un eveniment pentru imagine sau cu ganduri ascunse. E chiar pe bune. Sa rezolvam din start suspiciunea ca evenimentele caritabile sunt cusute cu ata alba!

La initiativa Dark Side Booking Academy si Fabrica mergem sa ne distram si sa donam!

Cum se vor intampla lucrurile? Cel putin o data pe luna, niste oameni care nu prea au treaba in weekend pe acasa, vin sa puna muzica in Fabrica, sa va ofere o seara de pomina. Tu trebuie doar sa vii, sa faci o donatie minima de 5 lei, iar daca ai pe acasa haine care nu-ti mai trebuie si te incurca atunci cand iti cauti tricoul ala cumparat de la concertul trupei tale preferate, adu-le la Fabrica vineri seara (18 noiembrie), pentru ca stim noi ce e de facut cu ele.

Donatiile si hainele primei editii vor merge negresit catre Fundatia Hospice - CASA SPERANTEI - ingirijire paliativa pentru bolnavi incurabili adulti si copii.

La muzica incercam sa aducem cei mai multi ESCU din lume. Pentru inceput, vinerea asta, il avem pe Georgescu (E.M.I.L./Niste Baieti). Incepem in jur de ora 22 si stam pana dimineata.

Ca sa pornesti petrecerea deja incalzit, ai un shot din partea casei!

E timpul sa ne distram si sa ne mai gandim si la altii care nu au posibilitatea asta. Sa le oferim o mica atentie. Se vor simti la fel de bine ca atunci cand dansezi pe piesa preferata si crezi ca toata lumea este a ta!

PS - in sala vor exista urne pentru cei mai darnici dintre noi.
Donatie minima: 5 lei + ce haine nu iti mai trebuie.