• Mălăieș în Călcăieș ❀ povesti urbanî

  Petrecere
 • 14 Aprilie 20:00 - 21:30
 • Teatrul LUNI prezintă:

  Mălăieș în Călcăieș
  (TRISTORY I)

  Loredana Cosovanu (cea mai bună actriță la Gala Hop 2012)
  Alina Mîndru
  Claudia Chiraș (premiul publicului Gala Hop 2012)
  Ovidiu Cosovanu
  Dumitru Georgescu (cel mai bun actor Gala Hop 2013)
  Daniel Chirilă

  "E așa de mare bucurie în teatrul pe care îl fac (prelucrare și adaptare text, regie, scenografie, muzici, lumini) și îl joacă oamenii ăștia că te întrebi de unde vin, ai cui sunt, cum de nu cad prada resemnatei jelanii înconjurătoare conform căreia lumea e construita strâmb, statul și instituțiile lui culturale sunt integral cretine, cele particulare au ca unic zeu profitul financiar, publicul e totalmente tembel și nimic fain nu e de făcut ori sperat. Într-o atmosferă amenințată serios de depresie și/sau renunțare, Frilensar e gura de aer proaspăt ce ne oxigenează plămânii pentru care nu nicotina proaspat-interzisă e principalul inamic." (Mihai Brezeanu - LiterNet.ro)

  ...nu-i aşa că ţi-e dor de copilărie, de joacă şi de poveste? Vino la "Mălăieş în Călcăieş", un spectacol ce-şi propune să readucă în prim plan tradiţiile şi obiceiurile ca factor esenţial în recăpătarea identităţii naţionale. Sună măreţ, dar de fapt e o joacă de copii mari pe un scenariu din "Capra cu trei iezi", o joacă plină de umor şi voie bună.

  concept: daniel.chirilă
  Coregrafie: Beatrice Volbea
  Producția: Frilensăr & Teatrul LUNI de la Green Hours

  Spectacol adresat tuturor categoriilor de vârstă.

  ---
  intrare:
  - 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
  - 30 de lei - achitat în ziua evenimentului*
  * redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) - în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

  … și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Teatru, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

  rezervări:
  # ideal din timp - pe site:
  http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
  # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

  ☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
  Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
  ☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
  ☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
  ☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

  Parteneri media: Radio România Cultural, BucurestiFM, 24FUN.ro, TANANANA, Ziarul Metropolis, IQads, AGERPRES, SMARK