Piano Beats LIVE la Therme

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Balotesti, 077015, Romania
Organizator:

Despre

Piano Beats este un proiect muzical produs în totalitate de pianistul și producătorul cubanez Omar Secada. Utilizând beat-uri și teme cu ajutorul pianului, el își transpune propria viziune asupra muzicii electronice. Muzica cunoaște influențe din mai multe genuri muzicale precum Chillout, Latino, Cafe del Mar și altele. Decizia de a folosi pianul în fiecare poveste a cântecelor vine tocmai din dragostea lui Omar pentru acest instrument clasic.

Omar Secada a fost pianist în trupa Mandinga, alături de care a câștigat în 2009 premiul Best Live Act la Romanian Music Awards, iar 2 ani mai tarziul premiul pentru Best Performance. În 2012 câștiga Discul de Aur pentru piesa Zaleilah, și premiul Best Online în cadrul Media Forest Music Awards. În același an, Zaleilah reprezintă România la finala Eurovizion, la Baku, Azerbaijan, clasându-se pe locul 12.

Pe lângă trupa Mandinga, artistul a colaborat pe partea de producție muzicală cu artiști precum: EbonyVoice, Jorge Gonzales, Arando Marquez, Jimmy Dub, Pepe etc. și a lucrat în studio alături de Marius Moga, Narcotic Sound, Șerban Cazan (Hahaha Production), Connect-R, Răzvan Matache (RappinOn), etc.