Poezii Tarzii " -Lansare de Carte & Concert Light Quartet

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

Ieșirea de sub tipar , in 2016 , a primului volum de versuri
˝ Poezii târzii ˝ , a fost debutul poetului Gheorghe Albu , care se află acum în fața celui de-al doilea volum , cu semnificații profunde : deasemenea ˝ Poezii târzii ˝ .
Tot ceea ce îl frământă , îl sensibilizează, atât de puternic , încât regulile de prozodie curg ușor , firesc , mesajul transmis ajunge direct la inima citiorilor, reușind să creeze imagini în care se poate regăsi fiecare dintre noi .
Cu har este înzestrat Gheorghe Albu, care își strânge trăirile în prima sa carte, publicată la vârsta senectuții.
Sensibilitatea autorului, la toate marile și micile momente ale vieții, îl impresionează puternic pe iubitorul de poezie, determinându-l să devină părtaș la sentimentele cuprinse în muzicalitatea rimelor.
Înzestrat cu o putere de adâncă simțire, George Albu descoperă frumosul în cotidianul vieții.

Light Quartet
Light Quartet s-a înființat în vara anului 2014 si reunește 4 studente si absolvente ale Universității Naționale de Muzică București. Au pornit împreună pe drumul muzicii, cu dorința de a canta și de a încânta publicul. Repertoriul cvartetului cuprinde peste o sută de lucrări interpretate instrumental sau vocal-instrumental din : muzică clasică ( arii din opere celebre), cafe concert - tangouri, piese jazz, coloane sonore celebre, din filme și desene animate, coveruri pop, pop-rock si rock, muzică tradițională, piese de actualitate. De la înființare și până în prezent, formația camerală a susținut concerte în galerii de artă, ceainării, pub-uri și în cadrul unor evenimente importante .
Membrii :
Elena Albu – vioara I , voce
Ana Limban – vioara II
Rebeca Tănasie – violă
Camelia Iancu – violoncel